Pa gdje sam ja? Neki oblik tog pitanja dobivam putem raznih kanala već mjesecima. Ljudi pitaju za nastupe, zašto nisam u Studiju Smijeha, jesu me izbacili, jesam li mrtav, jesam li gay, zašto nisam gay itd.

Nisu me izbacili iz Studio Smijeha, niti sam se posvađao sa nikime niti ništa slično. 2 stvari su u pitanju. Malo sam se zaželio promjene i želim odgovoriti egu da li imam ono nešto da postanem internacionalno poznati komičar. Tako da sam se odlučio preseliti. Točnije u Nizozemsku. Zaljubio sam se u tu kulturu gore i sada sad odlučio da odem gore i vidim ako mogu stvarno i živjeti gore.
Tako da zadnjih par mjeseci sam se odlučio odmaknuti od stand up scene jer želim da kada dođem gore da mi što više nedostaje pozornica tako da što jače napadnem scenu gore i više se borim za svoje mjesto na toj sceni. Uz to pokrećem jedan novi projekt – MakeLemonade – o kojem ću vam uskoro više otkriti.

Kada se vraćam? E to može biti za mjesec dana, 3 mjeseca ili nikad. Iskreno, ne znam i ne razmišljam o tome. Možda prerastem Nizozemsku pa se zaželim Amerike ili Engleske, ne znam. Idem po osjećaju.

Ostati ću prilično aktivan na stranici i biti će nove snimke nastupa, doduše većinom na englskom, tako da osim live nastupa ću vam biti tu. Planiram s vremena na vrijeme posjetii prijatelje i obitelj tako da u sklopu tih posjeta ću organizirati i nastupe, ali o tome ćete biti obvješteni na vrijeme.

To je to. Nekako osjećao sam se dužno ovo podjeliti sa vama iako je odluka prilično osobna. Valjda jer sve vas koji me podržavate kao komičara vidim kao razlog zašto se i već 8 godina bavim ovime i uživam sve više i više. Došlo je do toga da i želim sve više i više pa vas moram zakinuti za live nastupe, barem na neko vrijeme.

Za kraj, ako imate koga u Nizozemskoj, dajte mi njegov kontakt pa da imam barem gore sa kime da se napijem kada dođem da ne budem Pale Sam Na Svijetu.